Lillafüredi  Állami  Erdei  Vasút

A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány weboldala

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén ismét megrendezi korábbi években nagy sikert aratott Pirostojás Expressz rendezvényét. A program keretében ezúttal Garadna végállomásra, illetve a Garadna Grundra várjuk a kicsiket és szüleiket március 30-án szombaton.
A 10.30-tól 16.35-ig tartó rendezvény keretében tojáskereséssel, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, selfie géppel és egyéb meglepetésekkel készülnek a szervezők. Az esemény fénypontja a Mikulásvonat sztárjának fellépése lesz - a méltán népszerű Galiba Társulat a Ludas Matyival várja az érdeklődőket, a nap folyamán két alkalommal. A Pirostojás Expressz 10.15 órakor indul majd Miskolc-Dorottya utca állomásról, de a rendezvény a további menetrend szerinti LÁEV-járatokkal, vagy egyénileg is megközelíthető.
A 10.15-kor induló vonaton való utazás előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezés ímélben a
kisvasut @ eszakerdo.hu címen.
Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező ÉSZAKERDŐ Zrt. és az Unisport!

 

Az esemény plakátja itt érhető el.

 esemenynaptar k

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. meghirdeti két erdei vasútján megrendezni tervezett 2024. évi programjait. Az egyes rendezvények részletes programkiírása 2-4 héttel a tervezett események előtt lesz elérhető a társaság honlapján. A rendezvények egy része előzetes regisztrációhoz kötött.

Letöltés: ITT

 
2024 január 27. szombat.
A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!Az esemény plakátja itt érhető el.

 
A nagy érdeklődésre való tekintettel a LÁEV-nél 2023. január 27-re meghirdetett "Zúzmara Expressz" programot egy héttel később is megrendezzük.

A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!Az esemény plakátja itt érhető el.

 
 A nagy érdeklődésre való tekintettel a LÁEV-nél 2023. január 27-re és február 3-ra meghirdetett "Zúzmara Expressz" programot még egy héttel később is megrendezzük.

A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!Az esemény plakátja itt érhető el.